Uw zakelijke bijeenkomst bij Villa Oudendijck

Op buitenlocaties ervaar je de natuur aan den lijve. Het is bewezen dat brainstormsessies, teambuildingactiviteiten en vergaderingen meer opleveren wanneer deze in een inspirerende omgeving plaatsvinden. Oudendijck is zo’n locatie en biedt naast inspiratie ook volop comfort en gezelligheid.

Of het nu gaat om een vergadering, training, of teamuitje: uw wensen staan bij ons centraal en wij staan graag voor u klaar!
Lekker informeel op de ruime banken in de loungehoek, of aan de naar wens in te delen vergadertafels. Vanzelfsprekend bieden wij ook de gelegenheid om tijdens de bijeenkomst in groepen uit elkaar te gaan in afzonderlijke ruimtes.

Naast de diverse faciliteiten die exclusief tot uw beschikking staan, bieden wij verschillende arrangementen en mogelijkheden om uw bijeenkomst naar uw wens aan te kleden.
Uiteraard kunnen we u voorzien van een overheerlijke koffie (of cappuccino) van vers gemalen koffiebonen, diverse smaken thee en ambachtelijk gebak, eventueel aangevuld met lekkere borrelhapjes.
Maar ook voor meer op maat gemaakte bijeenkomsten bent u bij Oudendijck aan het juiste adres. Hieronder geven we u graag alvast enige inspiratie:

Gezond vergaderen
Wist u dat staand vergaderen zorgt voor een actievere houding, een betere doorbloeding en daardoor tot meer focus en creativiteit? Bij Oudendijck hebben we de juiste faciliteiten om effectief staand te vergaderen. We bieden u daarnaast de mogelijkheid om een bootcamp clinic bij te boeken voor een korte break gedurende uw bijeenkomst. Naar wens maken we het af met heerlijke gezonde hapjes en smoothies uit de fruittuin, eventueel aangevuld met een gezond ontbijt, een lunch of avondmaaltijd.

Bleisure
Where business meets pleasure! Merkt u ook dat u vaak vermoeid terug komt van een vergadering? Met het bleisure is dat verleden tijd. U start de vergadering met een meditatiesessie. Geen zweverig verhaal, maar we zorgen dat je geest vrij is om te vergaderen. U zult zien hoe dit de creativiteit ten goede komt. Daarnaast kunt u gratis gebruikmaken van sauna en hottub.

Vergaderen in het groen
Buiten vergaderen middenin de natuur op een van onze vele buitenplaatsen. Lekker tussen de bomen, maar met toegang tot stroom en internet en met de beschikking over onze vergaderfaciliteiten. Bij oer-Hollandse weersomstandigheden bieden we diverse overdekte ruimtes, waardoor u bijeenkomst nooit in het water valt.

(Meerdaagse) heisessie
De beste ideeën komen aan de ontbijttafel na een goede nachtrust. Blijf overnachten in onze luxe slaapkamers met riante boxspringbedden en elk eigen badkamers met toilet. De volgende ochtend zorgen wij voor een overheerlijk Veluws ontbijt met verse broodjes, sappen, eieren en een royaal assortiment broodbeleg. Ook hiervoor geldt dat wij vol enthousiasme alles in ons werk zullen stellen om te voldoen aan uw speciale wensen. We bieden tevens de mogelijkheid een heerlijk diner voor u en uw gasten (uiteraard behoort een kookworkshop of BBQ-sessie ook tot de mogelijkheden) te laten verzorgen

Hieronder vindt u een kleine greep uit de mogelijkheden:

Locatiehuur*
2 dagdelen (8 uur)€ 495,-
Twee dagen met overnachting€ 1795,-
drie dagen met twee overnachtingen€ 2495,-
Meer dagen / nachtenIn overleg

vergaderbox (beamer, flipover, pennen, blocnotes, post-it's, meeting owl)€ 99,95per verblijf
Arrangementen*
Koffie / Thee / water onbeperkt € 9,95per persoon per 8 uur
Gemengde borrelhapjes warm (24 st.)€ 19,95
Veluws ontbijt- of lunchbuffet€ 19,95per persoon (minimaal 6 p)
BBQ buffet (Zelf bereiden)€ 19,95per persoon (minimaal 6 p)
3-gangendiner € 74,95per persoon (minimaal 6p)
Kookworkshop€ 74,95per persoon (minimaal 6p)
Big Green Egg 3-gangenarrangement€ 74,95per persoon (minimaal 10p)
Workshop open vuur / Big green Egg€ 99,95per persoon (minimaal 10p)


Wij stellen graag in samenspraak met u een op maat gemaakt arrangement voor u samen.
Wanneer u het contactformulier invult of ons een belletje doet,plannen we een afspraak in om uw wensen door te nemen.

* Vermelde tarieven zijn exclusief BTW en op basis van maximaal 20 personen. Voor grotere groepen vragen wij een opslag.